پیشینه تحقیق اختلالات خوردن
مبانی نظری اختلالات خوردنمبانی اختلالات خوردناختلالات خوردنپیشینه تحقیق اختلالات خوردنپیشینه اختلالات خوردنتحقیق اختلالات خوردناختلالاتخوردن-------
پیشینه تحقیق اختلالات خوردن
فرمت فایل دانلودی: .zipفرمت فایل اصلی: word
تعداد صفحات: 16
حجم فایل: 35
قیمت: 42127 تومان
بخشی از متن:
فرمت ورد قابل ویرایش
تعداد صفحات: 16
همراه با رفرنس نویسی و پاورقی داخل متن
منابع کامل
قسمتی از متن:
اختلالاتخوردن یکی از عوامل نگران کننده سلامت عمومی است که از دهه 1970 نرخ آن بهسرعت رو به افزایش است (هوک و همکاران، 2003). اغلب اختلالات خوردن رایجی که در زنان دیده می شود بی اشتهایی عصبی و پر اشتهایی عصبی می باشد. شیوع اختلالات خوردن و مشکلات وابسته به اختلالات خوردن مانند اعتماد به نفس پایین ، غمگینی و ملال و رضایت پایین از تصویر ذهنی به طرز شگرفی در 30 سالگذشته افزایش یافته و هنوز رو به افزایش است (وود،2004؛ به نقل از صفوی، 1388). این اختلالات سومین علت بیماری در جمعیت جوان پس از آسم و چاقی را تشکیل می دهند (لاهورتیکا-راموس،2005؛ به نقل از صفوی، 1388). 8 میلیون نفردر ایالات متحده از اختلالات خوردن رنج می برند (فرتینگاش و همکاران،2004).
اختلالات خوردن به معنای رفتارهای خوردن مشکل آفرین است، رفتارهایی همچون محدودیت غذایی (رژیمی) پرخوری، سوءهاضمه که با تکرار کمی اتفاق می افتد یا اینکه با شدت برابر با آنچه که نیازمند ابتلا به معیار های اختلالات خوردن است رخ می دهد. جانسون و همکاران [1](1999) بیان کردند که در چند دهه اخیر مشکل اختلالات خوردن از نظر بالینی و همچنین رفتارهای اختلالات خوردن در ورزشکاران نخبه موجب بیماری جدی یا مرگ و میر می شود.
اختلالات خوردن جزء اختلالات روانشناختی اند و تاثیر منفی ذهنی، جسمانی و اجتماعی بر روی سلامتی دارند. و بر طبق دسته بندی (DSM-IV) به سه دسته تقسیم می شوند.
- بی اشتهایی عصبی
- پرخوری عصبی